ONEWORLD NEWS

Eylül 2014'te Oneworld Consulting, Profesör David Clutterbuck'a İstanbul'da ev sahipliği yaptı.





01.10.2014

David Clutterbuck, yönetim konusunda Avrupa'nın en üretken yazarı ve düşünürüdür. David, insan kaynakları ve yönetim konusunda 50'den fazla kitabın yazarı ve ortak yazarı, koçluk ve mentorluk konularında Oxford Brookes ve Sheffield Hallam Üniversiteleri'nde konuk profesördür. 30 yıl önce gelişimsel mentorluk alaninda öncülük etmiş ve çalışmaları mentorluk alanında Amerika dışında yapılan birçok çalışmada temel olarak alınmıştır. EMCC'nin eş kurucusu olup şu anda özel elçi olarak göre almaktadır.

David etkili, sürdürülebilir mentorluk programları oluşturmak konusunda dünya çapında binlerce şirkete danışmanlık yaptı. Kendisinin tekrarlayan konusu, görüşmelerin kalitesini artırmanın kişilerin ve şirketlerin daha iyi kararlar almasına ve hedeflerini gerçekleştirmesine yardımcı olacağıdır. İnsan Kaynakları alanine en çok yön verenler listesinde ilk 15'te yer almaktadır.

12 Eylül 2014'te OneWorld Consulting, David ve kendi şirketinde mentorluk programı yürüten yöneticiler için bir çalıştaya ev sahipliği yaptı. David mentorluk ve dünya çapında en iyi uygulamalar konusunda içgörülerini ve en son araştırmaları paylaştı. Aynı zamanda katılımcıların sorularını yanıtladı. Toplantıya Anadolu Grup, Avea, BASF, Borusan, Brisa, Coca-Cola, Sabancı, TAV, Vodafone ve Yıldız Holding'den gelen yöneticiler katıldı.

David Clutterbuck, Coaching and Mentoring International organizasyonunun kurucusudur ve OneWorld Consulting bu kuruluşun Türkite üyesidir.